Turisme Rural La Selva

 

Més de 30 cases rurals a Girona

Troba la teva casa rural
Cercar

Què busques?

T'ajudem a trobar casa. Omple el formulari que trobaràs a continuació.
Totes les cases rurals associades que tinguin disponibilitat i s’adequïn al que necessites es posaran en contacte amb tu.

Contacta

Avís Legal


Dades identificatives:


En compliment de les obligacions establertes a la LSSI, es posa en coneixement que el domini turismerural-laselva.com és propietat de:


Associació de Turisme Rural la Selva
Passeig Sant Salvador 25-27
17430 - Santa Coloma de Farners, Girona
NIF G-17562349
Inscripció 3424 de la Secció Primera del Registre de Girona


Marques:


En aquesta pàgina es mencionen de forma indirecte i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades per els seus respectius propietaris,no fent-nos responsables de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a dites marques.

 

Links:


El propietari del web no es fa responsable d’aquelles altres dades, webs o arxius als que sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els seus continguts, donat que dites pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova , ni fa seus els productes, serveis, continguts, informacions, dades, arxius i qualsevol altre material existent a tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que disposa la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina. En el cas de que un òrgan competent declari la il•licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que impossibiliti el accés als mateixos, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, i se’ns hagi notificat expressament al corresponent resolució, els enllaços que s’indiquin seran immediatament retirats.

 
Segueix-nos  

© Associació de turisme rural la Selva
Avís legal